Pages

17 de gener del 2012

Fanatisme Tarragoní

Cansat d'escalar per terres lleidatanes decidim fer un tour per les millors escoles Tarragonines, i ens reunim una bona colla (Xesca, Naudí, Marta, Mercè Prunera, Marc, i Sonia)per fer un stage de tres dies fanàtics per Margalef, Arbolí i Siurana. En la visita Arbolí anem al sector el Dard,escalo mano a mano amb el gran Naudí, que ara mateix està en el seu millor estat de forma, i per escalfar ens fiquem sobre Mistyflowers,7a una bonica placa tècnica que el Gerard s'anota a vista i jo al flash, seguidament continuem amb les seves veines Silverado,7b i Viciats i desquiciats,7b+ que els dos conseguim encadenar al 2n pegue. Continuem per Margalef on al sector Cabernet provo Gresca,7b+ i Mar de fons,7b sense sort i que el Naudí fulmina ambdues al flash, quina bèstia!
Seguim amb Siurana on encara ens trobem amb més gent, l'Hector, Laia, Ramon, Tronco...i es que a Siurana es repira fanatisme, anem al Grau dels masets on el Naudí no perdona i tatxa La muerte del esponsor,7b+ al segon.
Molt bons dies i en molt bona companyia, records a tots! S'ha de repetir, sobretot per la carnada que ens vam fotre a Cabacès, va estar bé, eh?