Pages

23 de gener del 2012

Barranc de Grillons

Que tal fanàtics? Dos anys sense escriure i ara us dono la tabarra casi a diari, eh? tinc que recuperar el temps perdut!
Avui tenim poc temps i anem cap al Futbolí de Santa Linya pero la boira ens ho impedeix i per no tornar cap a casa tirem amunt direcció Àger, aquest cop canviem de sector i ens atansem al Barranc de Grillons on només hi havia estat un parell de cops quan ho van obrir, aleshores les vies estaven brutes i es trencaven cosetes, pero ara la cosa ha canviat gràcies a la gran afluència que ha sofert la zona.
Fa molta calor i quan t'atanses a la roca és agobiant, inclús el sol reflexa tant a la roca que fa mal als ulls. Calento en Panceta,6b+ i la deixo montada per la Xesca que cau en el passet i no li vol fer un segon, després monta i encadena sense problemes Antiparabolitis,6a+. Jo monto Long Haul,8a de 40 mtrs, és una llàstima perque no és de pila tal i com sembla, tot està concentrat en dos seccions després és fàcil, em costa veure com fer la primera secció pero quan tens el mètode no resulta difícil i encadeno al tercer intent. Difícil graduar-la perque és a bloc pero tinc clar que no és 8a, per mi rondará el 7c/+ dependrà de la tònica de l'escola, no sé si estan dures o suaus, ja dirà la gent...