Pages

1 de juliol del 2009

La Selva

Ahir vam anar a escalar a Camarasa, al sector la Selva, vam ser una bona colla aquest cop, Naudí , Marta, Joan Peris, Viky, la Xesca i jo. Vam fer una aproximació peculiar, vam anar en bici fins al Perrancot per pujar caminant cap a la Selva,Verano azul total! El Joan i jo ens fem amb Moggli,7b+ (segons ressenya, màxim serà 7b) després el Joan prova Tokaji,7c+ que casi encadena i se la deixa per falta de temps, jo faig el mateix sobre Masterpiece,7c. El Naudí cata Raksha,7b+ i se la prepara pel pròxim dia. I les noies com i van també, s'apunten Cordó umbilical,6a i Michumi,6a+ la Xesca i la Marta proven El potro se desboca,6b+ i el Rei Louie,6b+ la Viky més fanàtica i forta que mai les encadena totes i també li fica el punt vermell a la clàssica Viagra,6b+.
Quan baixem d'escalar ens trobem a l'Eli i el Marc escalant al Marcant Estil, ja fosc anem a fer la cerveseta al mirador de Sant Llorenç.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

kines bèsties, ostres naudi quin pepino de bici,.. je,je
aixi magrada a tornarli a fotre canya a lescalada!



aleix

Anònim ha dit...

Aquesta estratègia de l'aprox. en bici es digna de ser plantejada, qui diu que en el Frikisme no hi ha estratègia com a l'alpinisme.
tot i que no treu la calor de la pujada, no...
Com mola veureu's fanatics altre cop!!!
The blue summer troup, jeje
salut i encadenes
Marc.S