Pages

2 de febrer del 2009

InfoCleka

Albarracin: Confirmar els dies de la sortida que es farà del 16 al 22 de Febrer, allotjament a Torres d'Albarracin (12km dels blocs) una casa de 6/8 places i que costa 300€/setmana completa. De moment som Naudí, Conti, Edgar, Raquel i jo, el Joan Peris i l'Oscar Baules estan per confirmar, segurament vindran encara que no tots els dies, Xesca animat que estarà molt bé. Per més informació o apuntar-se fiqueu-vos en contacte.
Ùltims encadenes: Oscar Baules es fa amb Gresca,7b+ de Margalef, zona que està vivint una de les seves millors époques i ja s'ha convertit en una de les escoles de moda de Catalunya. Cristian Gutierrez torna a donar guerra, aquest cop encadenant Santa Linya,8b una impressionant ruta de la gran cova de Santa Linya.
Video: Conti et vaig prometre un video del bloc que vas fer al Submarí de Maldà, aquí el tens, la calitat és dolenta però la camara de fotos no dòna per més, per Albarracin agafaré la de video.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Iep

me aburro.... me apunto....

Jo i el Teo segurament també vindrem, però només el finde i si no hi ha prou lloc a la casa també tinc llit a la furgy així que me apaño....

MSA

Anònim ha dit...

ok Marc, estarà de puta mare!