Pages

19 d’abril del 2012

Cagate Lorito

Cagate Lorito és una ferrada que s'ha equipat al barrac fondo de Sant Llorenç obra del Juan Gutierrez "el rei de la metal·lúrgica".
Aquest dimarts decidim anar-la a provar amb la Xesca a veure que tal i la veritat és que val la pena perdre 1h30m per fer-la, ja quan la veus de lluny flipes una mica en veure el desplegament de ferro que hi ha a la paret.
La via passa per uns bons desploms, això unit als pocs peus que ofereix la linia i als passos llargs que trobarem entre agafadors la fan realment dura per algú que no està acostumat a escalar. La linia està molt ben aconseguida i trobarem una mica de tot, sostre, travessa, un escala volada, un pont de mico molt guapo i fins i tot un pèndol final, no m'ho havia trobat mai això, que guapo!
Per acabar felicitar als equipadors per la feina que han fet i recordar a tothom les mesures de seguretat que comporta qualsevol activitat de risc.

1 comentari:

pere ha dit...

A què et refereixis amb els pocs peus que ofereix la línia?
A banda dels pèndols, la resta és amb grapes? Ho dic perquè algunes altres com la Feliz Navidad tenen els punxons aquests que no fan cap gràcia...
Merci!