Pages

8 de gener del 2009

Tornem-hi

Que tal les festes? A veure si la gent que no he vist aquests dies m´explica el que ha fet i com li han anat. Els Targarins ens ho hem passat d´allò més bé, som molt fiesteros per aquestes terres. Els que vau sortir per festes ja sabeu del que us parlo... Però ara a tornar-hi! Per fi s´han acabat i tot el que comporten, dinars i sopars bons, torrons, cava... ressaques... uns quilets de més i quince dies d´inactivitat! Perqué a sobre, el temps no acompanyat gaire com per a escapar-se entre aquestes dates i cremar una mica del pavo de la mama.
També hi ha hagut de tot, no us penseu, també he estat treballant al Parc de Nadal, assegurant a la canalla al rocòdrom, acabava reventat cada dia! Gràcies això he agafat una grip que no m´ha deixat sortir de casa durant dos dies. Però ahir hem trobava millor i el temps no feia mala pinta, decidim sortir amb la Xesca a buscar sort, ens atansem a varis sectors, Àlos de Balaguer, Cubells, Montgai... on fa sol, la roca molla, i on no, boira i fred.
Avui no podiem fallar, el mono ja no és soporta! Tirem cap a Àger, el termòmetre ens arriba a marcar -5ºC, però sembla que el sol treu el cap il·luminant el Montsec carregat de neu, i tant carregat, la pista que puja al parking n´està plena, fins el punt de que el cotxe diu prou, tossuts, aparquem i comencem a caminar, un paisatge increïble i 3 km xafant neu ens porten fins el sector Camp 300, i allí la recompensa! Parets seques, cel clar i una temperatura agradable ens motivent inclús a ficar-nos els peus de gat i ficar-li la guinda al dia. Passejem pels sectors recordant les vies, ara feia molt de temps que no visitavem la zona, la Casa de la bomba està una mica humida i baixem fins el sector de baix a provar les noves linies, provo el Capitan pescanova,7c és boníssima! li faig dos pegues sense sort, s´ha de tibar molt a les minúscules regletes de la placa final... haurem de tornar-hi...
De Excursioneta Àger
P.D: Records a tots els companys de la vertical, tinc moltes ganes de retrobar-me amb tots. Domènec espero que et recuperis aviat de la teva lesió, estem amb tu i et trobarem a faltar. Saludos a tots els d´Àger, Txetxu, Lisard, Javi, Jesús...ens veurem aviat. Cristian este año 8c, suerte! Jordi Grau ara que ets bomber no et pararem, ja hem portaràs a l´estiu a provar la Supercrack. Baules aquest any a encadenar a tope, eh! Si aquest any puc t´acompanyaré a Mallorca a fer psicobloc. Emili a muerte amb el teu retorn.Naudí t´espero amb candeletes. Als macarres de Tàrrega, LLoreta, Conti, Aleix...aquest any menys sortir i més escalar! Joan, una abraçada! ara que ets pare hem tens abandonat, aveure si quedem algun dia. A tu Edgar no cal que et diga res, ja saps el que toca,no? Sort amb la opo Marc, ara que estàs lliure ja quedarem. Records i bon any a tots els del centre i a tots els que hem deixo, fins aviat!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

E@ que guay l'oscar i la Xesca tornen a estar actius!! que bé ja trobava a faltar la vostra piadeta setmanal,que xulo que esta el Montsec!ara que estic lliure a la que vinga a fer roca caliente ja em posareu les piles. Molta salut i gràcies per pensar amb mi.

MSA

Anònim ha dit...

K passa gent!!! Per fi tinc internet. Ara podre ficar-me al dia de les vostres activitats i morir-me d'enveja (sana) pels encadenes. Pero no et pensis, jo ara torno i amb mes força.
Salut i romos!!!!!
Joan Peris (Pare)