Pages

21 de novembre del 2008

Albarracín

Teruel existe! Albarracín persiste!
Dimarts marxem en direcció Teruel amb el Joan Peris, com no, company inseparable de grans batalles i gestes per pasar uns dies de bojos entre els blocs d´Albarracín. La temperatura i tacte de la roca era perfecte, no hi havia excusa per no encadenar, ni la dels rovellons, els boscos n´estaven farcits i creieu-me, tardavem hores en canviar de sector.
El primer dia visitem el sector el Sol on ens fem amb Karmansia, 7a i la Variante Jabaloyas, 7a+ ens quedarem sense encadenar el bloc original per la ruptura de la regleta clau.
El segon dia ens dirigim al sector Techos i ens dediquem a escalar blocs nous, acabant en Supernazamacho, 7b+ eterne projecte que m´espera en cada viatge.
Avui tornem al Sol per intentar la entrada directa de Karmansia, 7c molt polèmica pel seu grau i mètode morfològic, jo hem faig amb ella i el Joan se la deixa per la pròxima visita desprès de caure varies vegades en els romos de la sortida.
En definitiva que és el que importa, hem disfrutat dels blocs i la companyia! i això si, amb un bon cistell de rovellons!
Encadenant Karmansia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cagon la puta!!! Ja ha tornat el blokero con reverso!!
Felicitats pel teu super encadene, encara que sense saver res de la via ja saps que en penso jo, je je
Molt bé fanatics blokeros, a veure si paro ja de currar i m'apunto al teu ritme infernal d'activitats.
Naudi

Anònim ha dit...

Ja sas Naudi el que tens que fer per poder opinar de les vies i per fer-ho amb aquesta hauràs de menjar moltes sopetes.
Oscar