Pages

15 d’abril del 2009

Setmana Santa

El temps ha estat un impediment durant aquests dies, inestabilitat, parets molles... La nostra estància als ports de Beseit queda anul·lada i decidim investigar llocs nous. Dijous anem a visitar Tivissa, un poble molt bonic del interior de Tarragona, rodejat de parets impressionants amb l'Ermita de Sant Blai coronant-les. Allí fem una ruta a peu (serà la tònica de tots els dies) molt entretinguda i sempre per dins del bosc.

Divendres el temps millora i anem direcció l'Ametlla de mar per tal de fer un recorregut pel GR92, sempre per acantilats a la vora del mar i amb unes platges i cales de somni!

Dissabte amenaça mal temps i tornem cap a les nostres contrades, passem el dia a Granyena on viu la germana de la Xesca recollint espàrrecs.
Diumenge anem cap a St.Llorenç de Montgai i pijem al Castell de la Mare de Deu on gaudim d'unes vistes impressionants!

Dilluns quedem amb uns amics per anar a menjar la mona, anem a Oliana a fer la ruta de la roca del Corb i ens acompanyen la Mariagràcia, el Timo i la Llum, la seva gosseta. L'indret és increïble, el paissatge es una mescla entre Margalef i Montserrat, la ruta passa molt aprop del nou sector d'escalada on el Dani, Chris i companyia estan fent de les seves ultimament.