Pages

14 de març del 2012

Camarasa - La Font

Avui quedo amb el gran M.A per trepar una mica, anem direcció Camarasa amb l'intenció de buscar una mica de sombra, al sol ja comença a fer massa calor. Una vegada allí decidim pujar a la Font, petit sector que ha caigut una mica en l'oblit, tot i així les vies son realment bones. Ens apuntem tots dos L'Hereu,7a+ via de resistència sobre forats que va equipar el Joan Peris, jo provo el seu segon llarg que és 7c+ pero és molt fina, està bruta i la deixo estar per ficar-me sobre Oxitocina,7b+ on caic a vista anant a reunió per confiar-me, ja m'està bé, per ruc! al segon no perdono, mister M.A la prova però no acaba de veure clar les seccions claus i l'abandona per catar Rock Master,7a via realment bona però que no veu cap encadene, jo la provo a vista sense sort i el M.A li fot un segon però ja no li queda oli als pistons, un altre dia serà!

10 de març del 2012

Perles

Petit stage amb la Xesca per visitar Perles, encara no hi haviem escalat mai i la veritat és que no ens va decepcionar, tot i que si el que voleu és fer grau potser no es la millor escola tenint aprop sectors com Oliana, Tres Ponts...
El primer dia anem al Roc d'en Bertriu, excel·lents vies de placa sobre roca magnífica, predomina el sisé grau, hi ha un petit desplom a l'esquerra del sector on és troben les vies més dures.
És un tipus d'escalada que li va perfecte a la Xesca i mentre jo aprofito per escalar a vista Veles i vents,7a Or blanc,7a i Mitjana,7a i catar les regletes d'Aida,8a ella va pujant-se el llistó i és fa amb Bloc suspès,6a Rostoll,6b Mestral,6b aquesta a vista, i Xaloc,6b+ al flash.





El segon dia anem al sector Els Roures, aquest no està inclòs a la guia de Lleida Climbs i és indispensable per l'escalador de sisé grau, faig a vista Asterix,7a Eira,7a Jabalina,7a i Le grand Escofier,7a aquest molt bó, i sembla que el dit va aguantant. La Xesca no perd el temps i tota motivada s'anota també a vista El petit príncep,6a i Mikonos,6a després Meteroa,6b+ i Ninota,6c en el mateix estil i per acabar encadena al flash el Ducat,6c.
El tercer dia anem justos de temps i només podem escalar al matí i jo no volia marxar de Perles sense visitar el sector del Pont de l'Arc on és troba la famosa Esclatamasters,9a alli em faig amb una clàssica del sector Frederic Balsara,7b+ una linia esplèndida i ja de retorn a la furgo parem de nou al Roc d'en Bertriu perquè la Xesca faci Sargantana Faluga,6c aquest cop en top rope.




5 de març del 2012

Lesions i més lesions

Que tal companys! Si, si, com veieu el meu retorn ha estat molt caòtic, primer el lligament lateral exterior del genoll esquerre i quan ja estava pràcticament recuperat em peta el dit anular. Porto entre tres setmanes i un mes sense escalar i la veritat és que encara s'imflama i fa mal, pastilles, massatges, envenats compressius, pilota medicinal... pero res, no millora, aixi que mal per mal tornaré a provar d'escalar i ja veurem si empitjora o aguanta.
Records a tota la tropa fanàtica a la que he perdut una mica la pista (Peris, Edgar, Domènec, Baules...) ja sé que no pareu, espero trobar-me fort aviat per fer unes trepadetes amb vosaltres, salut i roca!!