Pages

6 d’agost del 2009

BTT "Sant Pere dels Arquells"

Després de tanta roca toca variar una mica i quedem amb l'Aleix per fer una ruta en Btt per les nostres contrades fins arribar a Sant Pere dels Arquells, una bonica ruta d'uns 40km amb trialera inclosa! Ens anirà bé pel projecte de la setmana vinent, la famosa Pedals de foc.
P.D: Naudí i Aleix esteu bojos! Ens morirem de calor! Si algú s'anima ja ho sabeu!

Cavallers

Tornem de Cerdenya i encara ens queden uns dies per aprofitar, ens acoplem amb el Conti, l'Aleix i el Lecha per fer una excursioneta de tres dies a Cavallers per tal de catar les seves plaques al més pur estil Pedriza i les seves fisures yosemítiques! El segon dia s'uneixen al grup el Naudí i l'Eloi.
Visitem varis sectors, tots molt bons, a la placa Xalmet podrem comprobar la confiança que tenim amb els peus de gat, a destacar vies com Ultrakumba,7a la Mesca mai,7a o L'aritjol,6b+ molt bones i molt mal de peus! Al sector Antro trobarem vies més verticals i del nostre estil d'escalada, a destacar una gran obra mestra La onda masai,7b tres estrelles que ens apuntem el Naudí i jo, ell amb un espectacular flash en el seu estil,el a muerte! El sector African Wall és perfecte per la seva gran varietat de graus i estils d'escalada, fisures, rampes... llàstima de la seva orientació, molt poca estona de sombra per aquesta época de l'any.
P.D: Naudí! La pròxima vegada taxarem l'espectacular Yu yu,7b (120 mtrs)de les millors fisures que he vist mai.

L'home mono

Arrampicate Sardegna

Ja s'han acabat les vacances! Abans de marxar vam estar uns dies escalant i ficant-nos en forma, Tartareu, Santa Ana, Siurana... No tinc temps per piar!
En fi, arriben les vacances i marxem a Cerdenya... quin paradís! Genial per combinar el plaer, el turisme i l'escalada, moltes escoles i gran varietat de roca, granit, roca volcànica i calcari de 1ª qualitat! Grans sectors a l'interior com Jerzu o Isili i zones espectaculars com Cala Fuili o Cala Luna, grans parets i coves a 5 mtrs de la millor platja o cala que mai hagueu imaginat! realment increïble!